Abuz în serviciu mai clar nici nu se poate: Boss-ul Direcţiei Silvice, Armand Chiriloiu, şi marioneta lui, Cătălin Podea, aduşi la judecătorie, la un proces CIVIL privat, cu maşinile de serviciu!

0
93

În prezent nu există nicio soluţie pentru reinstaurarea legalităţii şi chiar a normalităţii la nivelul Direcţiei Silvice Argeş atâta vreme cât sunt menţinuţi în funcţie directorul general Armand Chiriloiu şi marioneta lui, directorul tehnic Cătălin Podea. Cu ăştia doi la conducere, totul va fi un balamuc non-stop. Un balamuc ilegal!

Marţi, 11 iunie, la Judecătoria Piteşti era pe rol un proces civil intentat de Armand Chiriloiu în care unicul martor propus era Cătălin Podea, subordonatul şi marioneta lui. În jurul orei 8.15, cei doi au fost aduşi la sediul instanţei cu un autoturism Ford, AG30WUW, proprietatea Direcţiei Silvice Argeş. În termeni penali, asta se numeşte ABUZ în SERVICIU, pentru că era un proces civil, care nu implica sub nicio formă D.S. Argeş. Maşina instituţiei, şoferul şi banii pentru combustibil au fost folosiţi pentru realizarea unui interes strict privat al lui Armand Chiriloiu!

Cei doi au stat la Judecătorie până la ora 10.15, când au plecat cu coada între picioare, din motive pe care le vom lămuri pe larg, să zicem, pe 3 septembrie. Ideea este că Armand Chiriloiu a plecat primul, cu maşina instituţiei, după care a venit o a doua maşină a Direcţiei Silvice care l-a luat pe Cătălin Podea, martorul lui Armand Chiriloiu!

Din nou un abuz în serviciu sfruntat, pe faţă, comis chiar în relaţia cu o instanţă!

Am mai avea totuşi o curiozitate. Cine l-a învoit pe directorul tehnic al DS Argeş Cătălin Podea pentru a putea lipsi de la serviciu aproape trei ore şi a participa la un proces civil fără legătură cu instituţia?!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns