A turbat urâţenia pământului, Lavinia Năstase. Poate crapă!

0
1359

1 apr Lavinia NastasePe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti…! La rugăminţile unor prieteni, am abandonat subiectul Lavinia Năstase. Această muiere, ofilită ca un bacil Koch, a reuşit performanţa să se milogească efectiv de vreo 10 persoane apropiate nouă, care ne-au rugat în cor s-o lăsăm pe idioată în plata Domnului. Pe considerentul că destul a bătut-o soarta…

Am fost generoşi cu maimuţa o dată. Nu se va mai repeta! Pentru că, ieri, maimuţa a luat, din nou, briciul. Şi, printre alte căcănării de genul celor care au transformat-o în jegoasa urbei, a scris că „Ziarul de Argeş” este „WC-ul PSD Piteşti”.

O lovitură, trebuie să recunoaştem. Proasta satului ne-a dat de ne-a julit! Sau nu?

Cu nebunii nu stai de vorbă. Cu astfel de jigodii isterice, care din senin vomită fiere, nu discuţi. Pur şi simplu le dai ce merită!

Dacă i-aş spune Laviniei Năstase că e proastă, aş spune un adevăr. Dacă i-aş spune că este mai urâtă decât un fund de cămilă, nu i-aş spune o noutate, pentru că, bănuiesc, a mai spart oglinzi când şi-a văzut figura tristă şi chinuită. Astăzi n-am însă foarte mult timp de irosit cu tembela, dar promit să revin curând!

Deci singurul lucru care nu doar că seamănă, dar şi miroase ca un WC este gura ta scârboasă. Mă bucur că-l susţii pe Dănuţ Dinu. Având în vedere că, de obicei, cei care se aseamănă se adună, foarte mulţi piteşteni se vor gândi de două ori înainte să voteze cu acest miliţian mai fals decât o bancnotă de 250 de euro!

Cât despre PSD Piteşti, da, am prieteni acolo. Dar mult mai interesant este că, în timp ce tu îi înjuri pe oamenii ăia, bărbatul tău (dacă-l pot numi aşa J) rupe uşile pe la organizaţia municipală social-democrată. La fel, în timp ce tu mâncai căcat cu gura plină pe socoteala preşedintelui CJ Argeş Florin Tecău şi a echipei sale, masculul tău ofilit intra umil în biroul preşedintelui. Nu vi se pare totuşi că sunteţi abjecţi? Penibili? Chiar un pic ticăloşi?

Ştiu, eşti frustrată. Ai şi de ce. Pentru că eşti full-option: urâtă, proastă, ticăloasă şi dispreţuită de toţi oamenii cu bun-simţ. Nu te respectă nimeni, pentru că nu meriţi! Dacă nu te întâlneai cu nea Trocarici, fost coleg de bancă cu Mihai Viteazul, rămâneai şi nemăritată. Pentru că bărbaţii preferă femeile normale, nu zdrenţele penale!

Argeşenii au memorie bună, panaramă isterică! Ei ştiu că ai fost membră a PDL, partidul de jigodii care a tăiat salariile şi pensiile, care închis spitale, a majorat taxele şi impozitele şi i-a făcut numai rău acestui judeţ. Am publicat link-uri în care erai acuzată de proxenetism de presa centrală, în care erai batjocorită de jurnalişti nu doar pentru că pozai în ţâţele goale ca o târâtură ieftină, ci şi pentru că erai atât de proastă încât nu legai două cuvinte coerente!

Ştiu că în mintea ta te lupţi cu PSD, cu ALDE, cu mafia de la Teatrul „Alexandru Davila”, cu klingonienii, cu FC Barcelona şi cu Răzvan şi Dani! Eşti o eroină! Eşti femeia bărbat! Eşti… o proastă, dă-te dracu’!

Revin, zdreanţă! Promit!

D.M.D.

P.S. Cui nu-i place ce am scris să nu citească. Pentru noi, Lavinia Năstase nu este o femeie, ci o vomă! Un rahat la marginea drumului. O turbată care, pentru a doua oară, a sărit să ne muşte de cur! Numai că, evident, ne-a prins întorşi cu faţa!

Lasa un raspuns