A început Simfonia Lalelelor 2019! (GALERIE FOTO)

0
62

Astăzi s-a dat startul celei de-a 42-a ediție a festivalului Simfonia Lalelelor. Evenimentul a debutat cu o paradă de care alegorice. Sute de copii au defilat în fața publicului numeros strâns în Piața Primăriei. Au participat la deschidere nume importante din județ, alături de invitați de seamă precum Ludovic Orban, Ana Birchall, Călin Popescu-Tăriceanu, ES dl. Roberto Cesar Hamilton Magana (Ambasada Republicii Cuba), ES dl. Andrei Grinkevich (Ambasada Belarus), Secretar I al Ambasadei dl. Carlos Barrios (Ambasada Republicii Peru), ES dl. Felipe Alvarez de Toledo (Ambasada Republicii Argentina), ES dl. Fuad Kokaly (Ambasada Statului Palestina), E.S. Dna. Jane Ada NDEM (Ambasada Republicii Federale Nigeria).

Timp de trei zile vizitatorii se vor putea delecta cu expoziții, concerte în aer liber, focuri de artificii și târguri de flori. În această seară este pregătit un spectacol de lumini și sunet la fântâna arteziană din Piața Primăriei.

Încă de astăzi centrul Piteștiului s-a umplut de oameni. Unii veniți doar să admire, alții să realizeze fotografii ori să cumpere flori și plante decorative, toți însă încântați de cele prezentate. Pentru amatorii de dulcegării sau produse tradiționale există, de asemenea, comercianți gata să îi servească. La Casa Cărții s-au adunat mai mulți participanți din țară și străinătate cu expoziții de aranjamente florale.

Sâmbătă toți piteștenii sunt așteptați la Crosul Lalelelor, din Parcul „Lunca Argeșului”, iar seara la concerte susținute de Lora și Zdob și Zdub.

Cum arată Simfonia Lalelelor din acest an – mai multe în galeria foto de mai jos!

Lasa un raspuns