A colaborat sau nu Şerban Valeca, al doilea om în statul român în aceste zile, cu Securitatea ceauşistă?

0
223

Şerban Valeca este al doilea om în stat de câteva zile. Da, nu glumesc, senseiul vieţii este preşedinte interimar al Senatului României şi, pe cale de consecinţă, este omul numărul doi în statul român, până la alegerea unui preşedinte al Senatului.

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. Cel mai şters politruc din istoria Argeşului a ajuns, cumva, cel mai important. Niciun argeşean n-a mai fost deputat, senator, de două ori ministru şi acum, iată, preşedinte al Senatului!

PSD se miră că scade în sondaje?! Păi de-asta scade, fiindcă promovează o nulitate absolută, un caraghios care nu e interesat de altceva decât de funcţii şi putere.

Şerban Valeca are un singur obiectiv. Şi anume să rămână preşedintele PSD Argeş pentru ca, din această poziţie, să ocupe locul I pe lista pentru Camera Deputaţilor! Nu-i pasă de partid, nu dă doi bani pe organizaţie, i se rupe de cine câştigă CJ Argeş şi Primăria Piteşti, doar el să mai ajungă o tură în Parlament!

PSD Argeş are o piatră în pantof, cum ar spune prietenii sicilieni ai lui Silvio Berlusconi, mult invocatul amic al lui Cătălin Rădulescu Mitralieră (să fim totuşi corecţi: Berlusconi n-a ştiut niciodată că e prieten cu unul pe care nu l-a întâlnit niciodată!). Trebuie ca organizaţia să scape de bunicuţul impotent politic şi să-şi recâştige anvergura de odinioară! Altfel, cu toată dragostea, o să-i cam ia dracu’!

Aud, din ce în ce mai articulat, că senatorul Şerban Valeca a colaborat cu fosta Securitate ceauşistă. Există, se pare, persoane care nu doar că ştiu asta, dar chiar pot proba acest lucru. Ori, între timp, senseiul politruc a semnat de a făcut scurtă la mână declaraţii pe propria răspundere că n-a avut niciun contact cu băieţii de la Secu…

Dacă totuşi a minţit sau, cine ştie, o fi uitat săracu’, s-ar putea să nu-i fie tocmai uşor. Am luat urma subiectului!

D.M.D.

Lasa un raspuns