80 de piloţi la Trofeul Câmpulung Muscel 2017. Elita pilotajului românesc în cea mai importantă competiţie auto din Argeş

0
403

În acest weekend, 23-24 septembrie, cea de-a VI-a ediţie a Trofeului Câmpulung Muscel reuneşte, pe traseul de la Lereşti-Voina, elita pilotajului sportiv românesc.

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel şi al Consiliului Judeţean Argeş, organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2017, contând ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Vineri, 22 septembrie, la ora 12, în sala mare a Primăriei Municipiului Câmpulung va fi organizată conferinţa de presă dedicată evenimentului.

Crema pilotajului de la Viteză în Coastă vine la cea mai importantă competiţie auto din Argeş!

Aducând la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc şi bineînţeles modele de excepţie ale unor producători auto de renume, Trofeul Câmpulung este practic cel mai important eveniment din lumea motorsportului organizat în Argeş.

Cum lupta pentru titlul de campion la mai multe grupe se va da până la ultima etapă, principalii pretendenţi vor fi nevoiţi să dea tot ce au mai bun pe traseul de trei kilometri considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Nu vor lipsi nici cei care asigură spectacolul la vârful clasamentului general – Paul Andronic, Bogdan Cuzma, Andrei Dumitrescu, Costi Stratnic sau campionul bulgar Lyuben Kamenov, acesta din urmă dorind să reediteze performanţa de anul trecut când a cucerit etapa de la Câmpulung. În competiţie s-a înscris şi cunoscutul Dani Oțil.

Valentin Porcișteanu, deja campion la clasa 3 în Campionatul Naţional de Raliuri, va alerga şi el, din postura de deschizător, împreună cu Dorin Banciu, Andrei Coreanu şi Lucian Vişan.

Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos, dar în acelaşi timp şi foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forţelor de ordine prezente pe traseul de concurs şi să nu se poziţioneze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiţii de maximă siguranţă!!!

Restricţii de trafic

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti-Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică (23 şi 24 septembrie) între orele 8 şi 19. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.

Spectatorii şi sportivii care vor veni pe DN 73 dinspre Piteşti-Bucureşti trebuie să ia în calcul cel puţin o jumătate de oră întârziere, iar cei care vin dinspre Braşov trebuie să ia în calcul o oră întârziere având în vedere lucrările de reabilitare a drumului.

Parteneri ai evenimentului

Primăria şi Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Comunei Lereşti, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria, Pentarom, Perfektauto, Saldovin, Restaurantul Piatra Craiului, Kilicom, Magic Safe Security!

Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

M.S.

Lasa un raspuns