70% din organizaţiile PSD din Argeş chiar sunt în moarte clinică!

0
428

Votul de duminică a confirmat avertismentul preşedintelui Cristian Gentea:
70% din organizaţiile PSD din Argeş chiar sunt în moarte clinică!

• Rezultatele votului intern din PSD au redemonstrat: PSD Piteşti este cea mai performantă organizaţie a partidului
• O altă revelaţie: Gheorghiţă Boţîrcă şi echipa de la Topoloveni sunt impotenţii de serviciu din PSD Argeş, cu rezultate mai proaste chiar decât multe comune!

cristian_genteaIeri, după cum se ştie, au avut loc alegerile pentru conducerea PSD. În premieră la nivelul întregii ţări, toţi membrii de partid au fost chemaţi la urne pentru a-şi alege liderul. Pe lângă buletinul de vot, social-democraţii au primit şi câte un chestionar menit să-i furnizeze conducerii centrale a partidului informaţii despre problemele din teritoriu şi despre modul în care este percepută guvernarea PSD în rândul membrilor de partid.
Este evident că marea majoritate a membrilor de partid (aproape în unanimitate!) s-a pronunţat în favoarea lui Liviu Dragnea, cel care de altfel a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PSD. Rezultatul era anticipat, aşa că nu la el ne vom referi aici şi acum.
Problema este că votul de duminică a demonstrat încă o dată că PSD Piteşti este organizaţia social-democrată care trage după ea partidul în Argeş. Mai mult, organizaţia municipală a confirmat faptul că este cea mai puternică organizaţie PSD din România, reuşind ieri un rezultat de excepţie, în pofida faptului că a plouat continuu.
Organizaţia condusă de preşedintele Cristian Gentea, cel mai bun organizator pe care l-a avut vreodată partidul în Argeş, are în evidenţă un număr de 4.758 de membri, din care s-au prezentat la vot 3.108. Au votat DA 3.106 persoane, un procentaj de 99,23%!
Dacă acest rezultat era previzibil având în vedere forţa şi rezultatele organizaţiei municipale PSD Piteşti, există alte rezultate care trebuie subliniate. Dacă la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Argeş preşedintele Cristian Gentea a declarat că partidul are nevoie să se trezească din letargie, pentru că are peste 70% din organizaţii în moarte clinică, scrutinul de duminică a demonstrat că afirmaţia liderului de la municipiu a fost şi este una corectă! Există foarte multe organizaţii, unele cu pretenţii, care sunt de-a dreptul decedate!
De departe organizaţia PSD Topoloveni, condusă de baronul local Gheorghiţă Boţîrcă, s-a dovedit de-a dreptul impotentă. Dintr-un număr de 370 de membri de partid aflaţi în evidenţă s-au prezentat la vot 266! După cum se poate vedea din fragmentul de proces-verbal anexat, există comune care-i fac de râs pe Boţîrcă şi echipa lui!
La fel de prost stau municipiul Curtea de Argeş şi oraşul Ştefăneşti, cu 386 de membri de partid aflaţi în evidenţe, din care 374 prezenţi, respectiv 180 de membri, dintre care 112 prezenţi! Aici trebuie făcută precizarea că la Ştefăneşti locuiesc, şi cică se implică politic, deputatul Radu Vasilică şi doctorul Dan Manu de la Morgă, cel care se visează preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş! Vai de… rezultatele lor!
D.M.D.

proces_verbal_anexa_1

proces_verbal_anexa_2

proces_verbal_anexa_3

proces_verbal_anexa_4

proces_verbal_anexa_5

proces_verbal_anexa_6

Lasa un raspuns