7 idei de joburi de vară pentru elevi și studenți

0
274

Vacanța de vară poate fi perioada ideală pentru a strânge ceva bani de buzunar. Astăzi vă prezentăm 7 idei de joburi de vară, potrivite pentru elevii și studenți ce vor să-și petreacă vacanța într-o manieră mai…utilă.

– barman – dacă îţi place să prepari băuturi, acesta este job-ul perfect pentru tine. Multe dintre localuri sunt dispuse să te înveţe de la zero tot ce trebuie să faci şi să te angajeze doar pentru 2-3 luni.

– chelner – în perioada de vară, multe localuri îşi amenajează şi terase, numărul clienţilor crescând considerabil. Mai mulţi clienţi înseamnă şi mai mulţi angajaţi, de care localurile au nevoie pe o perioadă determinată. De asemenea, multe localuri sunt dispuse să ia elevi şi studenţi şi să-i pregătească la locul de muncă.

– salvamar – cam orice piscină mai mare are nevoie de o persoană care să îi ajute pe cei care vin să se bălăcească. Pentru a face faţă acestui job ai nevoie însă de pregătire specială.

– spălător auto – multe spălătorii auto sunt dispuse să angajeze studenţi sau elevi pe perioada de vară, care să cureţe maşinile. În perioada toridă aceasta nici nu pare să fie o idee foarte rea.

– staff-ul festivalurilor – pare să fie job-ul ideal pe perioada de vară pentru cei care adoră muzica şi festivalurile. Un job de un weekend îţi poate aduce câteva sute de lei bune şi poţi îmbina utilul cu plăcutul.

– dădacă – acesta poate fi un job permanent, nu puţini fiind cei care caută o persoană care să aibă grijă de copii doar câteva ore pe zi. Avantajul este că poți strânge bani de buzunar, dar te poți ocupa și de școală în continuare.

– vânzător la mall – magazinele din marile centre comerciale sunt în căutare de personal mai tot timpul, inclusiv în perioada de vară. Iar dacă ești amator de shopping, cu atât mai bine!

Lasa un raspuns