500 de locuri de munca disponibile la Dacia Renault!

0
15391

Grupul Renault va avea disponibile anul acesta 500 de joburi in cadrul companiei, in orasele Bucuresti,Titu si Mioveni, a declarat Yves Caracatzanis, director general Grup Renault Romania.

Locuri de munca Dacia Renault

Pentru activitatea de R&D, compania ofera oportunitati de dezvoltare adresate inginerilor auto, cu profil educational tehnic, iar pentru Renault Servicii Romania sunt posturi disponibile in activitatile de supply chain, post-vanzare si studii de piata. In oferta Renault, exista si posturi in echipele departamentelor calitate, financiar si achizitii.

Pentru activitatea de fabricatie vehicule (platforma industriala de la Mioveni) compania cauta specialisti cu profil tehnic, experienta in automatizare si audit performanta industriala.

Productia Dacia, in crestere

Productia in ceea ce priveste activitatile de mecanica si vehicule pe platforma industriala de la Mioveni a crescut anul acesta. Capacitatea de productie cutii de viteze TLx a crescut anul acesta la 12.000 unitati /saptamana (cutia de viteza care echipeaza Duster) de la 7.500 unitati, cate se fabricau initial. Pana in prezent, uzina a produs 12 milioane de cutii de viteze TLx.

Circa 50% din total aluminiu produs la nivelul Grupului Renault este realizat la Turnatoria de la Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia, cea mai mare din tara si la nivelul Grupului Renault.

(www.wall-street.ro)

Lasa un raspuns