4 ponturi pentru a creste viteza de navigare pe internet

0
299

viteza_navigare_pe_internetNicio zi fara internet! Cam asta a devenit motto-ul omului din secolul XXI si pe buna dreptate, nu?! Ce sa faci, insa, cand viteza de navigare pe internet este una prea lenta, ce iti da batai de cap si nervi intinsi la maximum? Iata 4 ponturi pentru a o imbunatati o conexiune slaba de internet:

  1. Nu aseza router-ul in apropierea cuptorului cu microunde, a frigiderului ori a oricaror alte aparate sau obiecte metalice, caci se vor produce interferente. Cel mai sigur loc pentru router-ul tau este langa PC, laptop sau telefon.
  2. Aseaza router-ul cat mai sus posibil (ideal ar fi o inaltime de 2-3 metri) si curata-l cat mai des de praf. Interior si exterior!
  3. Stiai ca apa reduce calitatea semnalului si creeaza interferente? Da, apa are aceasta calitate si probabil acesta este si motivul pentru care viteza de navigare pe internet este mai mica in locurile aglomerate (stiti doar, corpul uman este alcatuit in proportie de 60% apa…). Asa ca evita zonele prea populate sau cu multe surse de apa prin preajma.
  4. Problemele de viteza si stabilitate la navigarea pe internet se pot datora desori uzurii dispozitivelor folosite. De aceea, se recomanda sa inlocuiesti micro-filtrele aparaturii de conexiune de cel putin doua ori pe an

Lasa un raspuns