3 lucruri de facut atunci cand esti sicanat in trafic

0
297

sicanat_in_traficSa fii sicanat in trafic? La ordinea zilei! Soferii romani se simt stapanii soselelor, asa ca un comportament agresiv la volan nu ne mai surprinde cu nimic. Iata insa ce trebuie sa faci atunci cand esti pus intr-o asemenea situatie:

1. Ignora. Daca un alt participant la trafic te provoaca, cel mai bine ar fi sa-ti vezi de drum, sa nu te enervezi. Incearca sa te indepartezi de masina condusa de șoferul agresiv, lasa-l sa te depaseasca! Vei scapa de-o grija in plus!

2. Nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita! Atunci cand soferul agresiv vrea sa iti dea o lectie, da-i tu una mai buna (o lectie!) si evita conflictul. Poti incerca sa ii explici cu calm care-i situatia, insa daca vezi ca nu ai cui, cel mai bine ar fi sa nu cobori din masina. Oricate injuraturi selecte ti-ai primi!

3. Suna la politie. In cazul in care conflictul degenereaza și șoferul agresiv ți-a blocat calea, cel mai indicat ar fi sa ramai in masina si sa suni la 112. Oamenii legii vor rezolva situatia pentru tine, fara a face apel la pumni sau vorbe grele.

Lasa un raspuns